Rama nxjerr njoftimin e rëndësishëm, ja ç’do ndodhë sot në orën 15:30

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se do të japë një njoftim të rëndësishëm ditën e sotme në orën 15:30. Mesazhi i referohet pikërisht çeljes së negociatave.

“🟢 SOT NË 15.30 KAM NJË MESAZH PËR JU PËR VENDIMIN PËR ÇELJEN E NEGOCIATAVE PËR ANËTARËSIMIN E SHQIPËRISË NË BASHKIMIN EUROPIAN 🇪🇺 dhe NDIHMËN KONKRETE FINANCIARE QË DO TË LËVROJMË PËR BIZNESIN E VOGËL 👐🏿FAMILJET NË NDIHMË EKONOMIKE 👐🏿 PËRFITUESIT E PAGESËS SË PAPUNËSISË 👐🏿🇦🇱”, shkruan Rama.