fbpx

Referendumi për sistemin zgjedhor, KQZ merr vendimin

Sa i takon referendumit për sistemin zgjedhor, KQZ ka marrë një vendim të rëndësishëm. Bëhet me dije se referundimi është shtyrë për në janarin e 2021.

Përplasje ka pasur mes anëtarëve të KQZ teksa Denar Biba nuk ka dashur të shqyrtohet fare kjo kërkesë por Klement Zguri ka ka këmbëngulur.

Në votim ka pasur 1 votë pro nga Zguri dhe 4 kundër, por njëra prej anëtareve Rezarta Bitri ka thënë se vota e saj nuk është kundër por është për shtyrje të kërkesës. Në këtë mënyrë nuk mund të kishte vendim prandaj u shty për në janar të 2021.