Reforma Zgjedhore/ Plas keq sherri me Damian Gjiknurit, Kujtim Gjuzi lë mbledhjen

Deputeti Kujtim Gjuzi është përplasur ditën e sotme së bashku me Damian Gjiknurin në mbledhjen për Reformën Zgjedhore.

Gjuzi thekson se nuk e  njeh atë si kryetar.

DEBAT

Gjuzi: Më fal zonja kryetare

Gjiknuri: Nuk je shoqëria civile

Gjuzi: O Damian, o damian

Gjiknuri: Dil përjashta se nuk je anëtar dhe në konflikt interesi me logjikën

Gjuzi: Do flas do flas se janë 44 parti parlamentar dhe jashtë parlamentare. Unë nuk e njoh Damian Gjiknurin si kryetar. Unë po iki

Gjiknuri: Shumë mirë shyqyr që ike. Ik se je në konflikt me logjikën.