Rektorati i UT, studentëve: Rikthejuni procesit mësimor

Rektorati i Universitetit të Tiranës ka zhvilluar ditën e sotme një takim në lidhje me protestën dhe ngujimin e studentëve në Fakultete. Rektorati i ka bërë thirrje studentëve që t`i ‘rikthehen procesit mësimor, duke respektuar kështu edhe protestën’.

Në dokument, janë paraqitur 4 pika të Rektoratit për studentët. Në një prej tyre, theksohet se është shtyrë afati për pagesat e tarifave të studentëve në Fakultete.

Më poshtë, gjeni dokumentin./real-news.tv