fbpx

Rezulton pozitiv ndaj testit, kush është 62-vjeçari i prekur nga koronavirus? Detajet…

Një tjetër person ka rezultuar pozitiv ndaj testit për koronavirus. Bëhet fjalë për një 62-vjeçar nga lagja 11 Nëntori në Elbasan.

Ende nuk dihet asgjë më shumë konkretisht, por deri më tani thuhet se ka në pronesi një biznes. Grupi epidomologjik është duke studiuar rastin për të bërë të mundur identifikimin e personave të afërt që mund të jenë infektuar dhe izolimin e tyre.