fbpx

Rifillimi i fakulteteve, UT jep vendimin: Si do zhvillohet mësimi, për vitet e para do…

Ende nuk është dhënë një vendim konkret në lidhje me fillimin e vitit të ri akademik. Mirëpo, data 2 nëntor është vendosur si data e fillimit të universiteteve.

Së fundmi, mësohet se Universiteti i Tiranës ka vendosur që në 4 javët e para në Nëntorit, vitet e para do bëjnë mësim ne auditore, ndërkohë që për vitet më të larta do të ketë një alternim midis online dhe mësimit fizik në auditore.

Ndërkohë, ende nuk është dhënë një vendim përfundimtar lidhur me procesin e mësimit.

UT ka miratuar po ashtu dhe rregulloren anticovid, ku në rast se një student rezulton me COVID19, i gjithë grupi vazhdon mësimin për 14 dite online.