fbpx

Rikthehet në rrjetet sociale Selena Gomez

Këngëtarja 28-vjeçare postoi një video në Instagram të mërkurën, duke ndarë një azhurnim me fansat e saj se përse ka qëndruar larg mediave sociale për një kohë të gjatë.

“Doja të merrja ca kohë për të bërë një mesazh të shpejtë për ju fansa sepse nuk kam postuar aq shumë”, filloi ajo. “Unë thjesht kam dashur t’ju njoftoj se ju dua dhe më mungoni dhe ka kaq shumë gjëra emocionuese që do të shfaqen sa nuk pres dot t’i ndaj me të gjithë ju.

Unë thjesht mendoj në fillim të këtij viti, me gjithçka që po ndodh. Ishte vërtetë e vështirë për mua dhe kam marrë kohën për të mësuar, me të vërtetë mësoni, për atë që po ndodh dhe të vazhdoni më gjërat e juaja”, shtoi ajo para se të vazhdojë t’u tregojë fansave se do të fillojë të postojë përsëri së shpejti.”

Por, vetëm duke ju bërë të ditur se unë do të jem pak më shumë i përfshirë dhe unë thjesht po dërgoj më shumë dashuri dhe do t’ju tregoj disa më shumë nga gjërat e mia personale dhe ato që kam bërë. Por, faleminderit që jeni këtu, dhe ju falënderoj që më përkrahni gjithmonë, do t’ju flas së shpejti”, përfundoi ajo.