Rikthehet pas 10 vitesh macja e humbur

Një mace u zhduk në vitin 2009, ku pronarja e saj pësoi një trishtim shumë të madh nga kjo ngjarje.

Pronarët e maces së zezë mendonin se macja e tyre mund të ishte shtypur nga ndonjë makinë ose dikush mund ta kishte marrë. Zonja e maces, një 39-vjeçare, shpërndau dhe postera për humbjen e maces së saj, por më kot.

Pas 10 vitesh, macja është shfaqur në derën e 39-vjeçares, ku kjo e fundit mbeti e habitur. Mësohet se macja kishte jetuar për 10 vite në një banesë shumë pranë shtëpisë së 39-vjeçares, përkatësisht te fqinji./real-news.tv