fbpx

“Rilindasit do të heqin edhe plisin e do bëjnë tangat veshje kombëtare”

Publicisti dhe filozofi i njohur nga Mqedonia, Kim Mehmeti ka një mesazh për reformën në drejtësi dhe politikën shqiptare.

“Reforma në drejtësi është e dështuar. Kur Maqedonia kërkoi të bënte vettingun, cila ishte përgjigje? “Është një projekt i dështuar”, tha Mehmeti, ndërsa pati edhe një apel: “Të mos bëjmë si rilindasit që edhe plisin do të na i hiqnin dhe do të vendosin tangat si veshje kombëtare”.