fbpx

‘Rrëzohet’ Mynyr Koni, kallëzoi pedagogët se shkelin urdhrin e tij, detajet

auto_mynyr_koni1518788244.jpg

Rektori Mynyr Koni kallëzoi pedagogët Majlinda Keta, Bernard Dosti, Oriona Muçollari, Ardian Doka, Eglantina Gishti, si dhe administratorin Skerdi Dafa se kishin vazhduar punën për procesin zgjedhor në Universitete.

Sakaq, Prokuroria bën me dije se kallëzimi nuk përmban elementë të veprës penale. Kujtojmë që Rektori i Universitetit tëTiranës, Mynyr Koni kallëzoi penalisht Majlinda Ketën dhe kolegët e saj, pasi i shkarkoi nga detyra për shkelje të rregullores.

“Ka shkelur në mënyrë flagrante rregullorjen për organizimin e zgjedhjeve për autoritetet dhe Senatin Akadamik të UT, duke përgatitur, firmosur dhe dërguar me email edhe në formë shkresore dokumenta, të cilat janë në shkelje të rregullores së sipërcituar”, thuhej në vendimin e UT për shkarkimin e pedagoges Majlinda Keta

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303