Rudina Hajdari flet për marrëveshje të madhe politike: Interesat tona shkojnë përtej pushtetit!

Deputetja Rudina Hajdari ka komentuar si nje marreveshje te madhe politike dhe nje fitore per te dhe cdo grua qe ajo ishte prezente ne tryezen e kesaj marreveshje. Hajdari i referohet marreveshjes mes PD PS dhe LSi per reformen zgjedhore.

Deri më sot shumë pak gra në politikë kanë qenë prezent në marrëveshje politike madhore. Për mua ky moment është i rëndësishëm për çdo grua dhe vajzë që më shikon. Është një moment i rëndësishëm për të dhënë një mesazh se çdo nënë, çdo grua dhe vajzë nuk kemi limite në shoqërinë tonë dhe se ne jemi të drejtëpërdrejta dhe interesat tonë shkojnë përtej interesave të ngushta të pushtetit. Çdo grua që lufton në politikë në një mënyrë apo tjetër ka përgjegjësi për mesazhin që përçon ndaj çdo gruaje apo vajze në çdo cep të Shqipërisë për rolin e rëndësishëm që ajo ka në shoqëri “, shkruan Hajdari në Facebook.