Rusia: SHBA dhe BE po ndërhyjnë në Maqedoni

SHBA-të dhe vendet e BE-së po ndërhyjnë në punët e brendshme të Republikës së Maqedonisë thotë Ministria e Jashtme ruse.

Lër një koment