fbpx

Selena Gomez, krenare për shenjën në trup

Këngëtarja Selena Gomez ka postuar një foto në Instagram, ku shfaqet me një trupore. Ajo ka ekspozuar një shenjë që ka në trup, ku më herët ka patur kompleks që ta tregojë.

‘Ndjehem e sigurt në vetvete për atë që kam kaluar dhe jam krenare’, shkruan ylli i pop-it 28 vjeç, që në 2017 ju nënshtrua një ndërhyrjeje delikate për tu kuruar nga lupus: ’Kur bëra transplantimin në veshka, kujtoj që në fillim ka qenë shumë e vështirë të tregoja shenjën time.