Sërish ‘defekt’/ Greqia bllokon Kakavijën

Kalimi në pikën kufitare të Kakavijës vijon të jetë i bllokuar. Duke se ‘defektet’ në anën greke po bëhen shumë të shpeshta.

Autoritetet kanë njoftuar se deri në orën 13:30 për shkak të riparimit të defektit në sistemin e policisë greke nuk behët kalimi i asnjë shtetasi përveç shtetasve grekë dhe atyre që janë me leje qëndrimi greke.

Ky problem është shfaqur edhe dje në të gjitha pikat e kalimit kufitar me Greqinë.

Lër një koment