fbpx

SHBA ndihmë Shqipërisë për luftën ndaj Covid-19, Rama jep urgjent mesazhin e fortë

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të mirë sot për Shqipërinë. Ai ka bërë me dije se SHBA ka dhënë një ndihmë mjaft të madhe duke na dhuruar kështu 60 respiratorë të rinj, të cilët do të instalohen në spitalin Infektiv, Shefqet Ndroqi dhe në 2 spitalet e reja COVID.

“Falë bujarisë së SHBA dhe nëpërmjet NATO-s, Shqipëria pajiset me plus 60 respiratorë të rinj që i shtohen fuqisë së instaluar për të luftuar COVID-19 në Spitalin Infektiv, atë Shefqet Ndroqi dhe në spitalet e reja COVID 3 dhe 4 deri në daljen nga ky dimër sfidues!

Miku i mirë në ditë të vështira!

#WeLoveUSA

#NeJemiNATO”, shkruan Rama.

Falë bujarisë së SHBA🇺🇸 dhe nëpërmjet NATO-s, Shqipëria pajiset me plus 60 respiratorë të rinj që i shtohen fuqisë së instaluar për të luftuar COVID-19 në Spitalin Infektiv, atë Shefqet Ndroqi dhe në spitalet e reja COVID 3 dhe 4 deri në daljen nga ky dimër sfidues! Miku i mirë në ditë të vështira!#WeLoveUSA🇺🇸#NeJemiNATO🇦🇱

Geplaatst door Edi Rama op Donderdag 22 oktober 2020