Sheffield do të luaj sonte në kuadër të FA kupës, mirëpo a do të jetë startues Nuhiu?

Sheffield Wednesday, do të luaj sonte në kuadër të FA kupës kundër QPR, mirëpo për këtë ndeshje futbollisti kosovar Atdhe Nuhiu është lënë në bankën rezervë.

Kjo ndeshje do të fillojë nga ora 21:00 dhe mund ta shohim edhe Nuhiun të inkuadrohet në lojë.

Kurse formacioni zyrtar i skuadrës së Sheffield do të jetë ky: