fbpx

Shembja e godinës së TK/ Rama në interpelancën e thirrur nga opozita

Ashtu sikurse ishte njoftuar edhe më herët, sot do të zhvillohet interpelanca me Kryeministrin Edi Rama e thirrur nga një grup deputetësh të opozitës parlamentare në lidhje me shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar.

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se Teatri do të rindërtohet me të njëjtin projekt, por  në një vend tjetër.  Ndërsa opozita e konsideron shembjen e Teatrit Kombëtar në shkelje të kushtetutës dhe interesit publik.