fbpx

Shenjat e horoskopit që nuk u mbyllet goja kurrë

Binjakët

Si mund të pushoj së foluri një shenjë e udhëhequr nga Mërkuri? Planeti i mendimit u jep atyre edhe një aftësi të madhe për ta shprehur gjithmonë atë që mendojnë, dhe për hir të së vërtetës Binjakët mendojnë shumë.

Në çdo tavolinë ata janë personat që flasin më shumë, dhe ju mund ta dalloni lehtësisht një Binjak në bisedë e sipër.

Luani

Për Luanin çdo gjë është një shfaqje. Ata pëlqejnë të tregojnë histori, të bëjnë demonstrime madhështore dhe të kënaqin turmat.

Ju do të merrni gjithashtu, mundësinë për të folur por do t’ju duhet të prisni derisa të përfundojë një Luan