fbpx

Shenjat e horoskopit që shmangin lidhjen me njerëzit nga frika se mos lëndohen

Kur bashkoheni emocionalisht me dikë, ju vini pas ndjenjave tuaja. Por nëse jeni lënduar shumë herë, nuk do doni ta rrezikoni përsëri veten. Në astrologji, ka disa shenja të zodiakut që shmangin sulmin emocionalisht në përpjekje për të mbrojtur veten e tyre. A jeni dhe ju mes tyre?

1.Ujori

Ujori është i trajnuar mirë në ruajtjen e distancës emocionale. Sa më gjatë partneri të mbahet në distancë, aq më pak të ngjarë ka të dëmtojnë veten e tyre. Ndonjëherë mund të duket se ata mungojnë pa asnjë arsye, por zakonisht ekziston një arsye: të mos lëndoheni. Këta njerëz duan të shoqërohen me ta, por është më mirë për ta nëse nuk janë të lidhur shumë. Mund të duket indiferent, por është thjesht një maskë.

2.Shigjetari

Ai preferon të mos i komplikojë gjërat. Njerëzit e lindur në këtë shenjë të zodiakut janë lënduar shumë herë dhe nuk duan të vuajnë një dhimbje dhe ndarje tjetër. Për të shmangur lidhjen emocionale, Shigjetari mund të ndryshojë pozicionin e tij. Nëse e dini që po largoheni herët, është më mirë të mos e teproni. Problemi është se këta individë nuk janë indiferentë: shqetësohen shumë, por do të jetë më e lehtë për ta të injorojnë emocionet e tyre dhe të ecin përpara.