Shikoni FOTOT/ Grekët provokojnë serish, parulla ekstremiste në Kalanë e Himarë

Grekët vijojnë të provokojnë dhe të cenojnë ndjenjat kombëtare të shqiptarëve. Fotot e mëposhtme janë dërguar në redaksinë tonë nga qytetarët dhe i përkasin Kalasë së Himarës.

Esktremistë grekë kanë shkruar aty parrulla nacionaliste dhe me përmbajtje urrejtjeje.