Shikoni se si i “heqin shpirtrat e këqinj” femrave indiane (Kujdes! Pamje të rënda)

india.jpg

Një video që na vjen nga India tregon se si femrat rrihen me kamzhik për t’i larguar shpirtrat e këqij gjatë një ceremonie brutale në një fshat indian.

Femrat vendosen të gjunjëzuara në radhë njëra pas tjetrës dhe presin që të goditen nga priftërinjtë në festivalin Vijayadashami, që organizohet një herë në vit, në Tamil Nadu, në Indinë jugore.

Femrat rrihen derisa të mos durojnë dot më dhembjen.

Njëri nga priftërinjtë thotë: “Një e goditur mund t’I shërojë nga sëmundjet, i largon dhembjen dhe shpirtrat e këqinj”.

scroll to top