Shkarkimi i Xhafajt, vjen reagimi i ambasadorit të BE-së

99f600ad76ec9a71de96af89d21fe57f_L.jpg

Soreca shprehet se  Ministria e Brendshme është plotësisht funksionale dhe në gjendje të luftojë me forcë krimin,

“Muajt e fundit Policia e Shtetit shqiptar ka ndërmarrë operacione të rëndësishme #policore kundër krimit të organizuar. Një Ministri e Brendshme plotësisht funksionale, në gjendje të vazhdojë të luftojë me forcë kundër #krimittëorganizuar është thelbësore për Shqipërine në rrugën e saj drejt BE”, shkruan Soreca.

Kujtojjmë që qeveria vendosi me vendim të Këshillit të Ministrave, emërimin e Sandër Lleshit në postin e zëvendës ministrit të Brendshësm, me të gjitha kompetencat e ministrit.

scroll to top