Shkelën ligjin antiduhan, gjobiten dy lokale në Bllok

Inspektoriari Shtetëror Shëndetësor ka vijuar të ndëshkojë të gjithë subjektet që shkelin ligjin antiduhan.

Kësaj herë në kryeqytet, ISHSH ka ndëshkuar me nga 300 mijë lekë të reja gjobë bar “Ruin” në zonën e ish-Bllokut dhe bar “Trëndafil i bardhë” pranë Gjykatës së shkallës së parë.

Ende më herët këto inspektime kanë vijuar, subjektet të cilat e kanë shkelur këtë ligj po ashtu janë gjobitur. (real-news.tv)

Lër një koment