fbpx

Shkon në 56 numri i viktimave në Greqi nga Covid-19

Në shtetin fqinj, Greqi ka shkuar në 56 numri i viktimave nga CoVid-19.

Dy viktima janë shënuar vetëm në spitalin e Nauses në Greqinë veriore.

Ata janë një 60 vjeçar dhe një 78 vjeçare.