‘Shkuan të ndiznin gjeneratorin, por…’. Zbulohet shkaku i shpërthimit në karburant

Shkak për shpërthimin në karburant është bërë shkëputja e energjisë.

Në ato momente, punonjësit kanë shkuar për të ndezur gjeneratorin dhe kjo ka sjellë shkëndijë elektrike, duke shkaktuar një shpërthim të fortë.

Nga shpërthimi kanë mbetur të plagosur 7 persona, 5 nga një familje dhe 2 punonjës.