fbpx

Shpallet në Shqipëri gjendja e fatkeqësisë natyrore

Në një kohë kur vendi ynë po përballet me një situatë të vështirë për shkak të pandemisë COVID-19, ku deri më tani janë shkaktuar 5 viktima dhe 123 persona janë të prekur, Qeveria ka vendosur të shpallë gjendjen e fatkeqësisë natyrore.

Vendimi në fjalë është publikuar në Fletoren Zyrtare, ndërkohë që shkak është bërë situata e shkaktuar nga koronavirsi.