Shpërthimi i djeshëm në Tiranë-Durrës, arrestohet një person

Dje shpërtheu një transformator në autostradën Tiranë-Durrës, ku u plagosën dy punonjës dhe një tjetër humbi jetën.

Ndërkohë sot, një person ka rënë në pranga.

Ai është R. D., 36 vjeç, dhe mbi të rëndon akuza për shkelje të rregullave të mbrojtjes në punë.