fbpx

Shpërthimi i gazit në Fier, ja ç’po ndodh në gjyq, merret vendimi i rëndësishëm

Është zhvilluar sot seanca gjyqësore ndaj pronarit të distributorit të gazit në Portëz Fier ku ndodhi shpërthimi i një depozite gazi. Sokol Mece u arrestua nga policia pas kësaj ngjarje dhe ka dalë sot para togave të zeza të gjykatës Fier.

Prokurori Çlirim Sino ka paraqitur kërkesën për detyrim paraqitje dhe gjyqtarja Adelina Zarka ka dhënë vendimin për detyrim paraqitje.