Shqipëria në krizë të plotë, Rama takime në Bruksel

Kryeministri Edi Rama ndodhet për një vizitë zyrtare në Bruksel. Rama do takohet me kreu e KE, Jean-Claude Juncker. Vendimi për hapjen e negociatave pritet të jetë pjesë e bisedimeve mes kryeministrit dhe Juncker.

Vizita e Ramës vjen pak ditë para mbledhjes së Këshillit të Ministrave të BE. Më 18 qershor Këshilli i Ministrave pritet të marrë vendimin për hapjen ose jo të negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.