Shqiptarët kapen ‘mat’ në Mitrovicë, qëllojnë me armë ndaj policisë serbe

Përplasje me armë zjarri në Mitrovicë. Mediat serbe raportojnë se një grup shqiptarësh qëlluan ndaj policisë serbe. Çështja po shqyrtohet nga Minsitria e Brendshme.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e Lukovska Banja afër Kursumlija, ku një patrullë policie gjeti një grup shqiptarësh duke bërë prerje të paligjshme të lëndëve drusore  në kufi. 

Kur vunë re policinë, ata ikën në territorin e Kosovës dhe më pas qëlluan me armë zjarri ndaj policisë.

Për fat të mirë, askush nuk u plagos në incident.