fbpx

Shquhen për intuitë, këto janë tre shenjat e horoskopit

Akrepi

Akrepi është një nga shenjat më mistike të zodiakut dhe ka aftësi të veçanta. Ai arrin të kapë thelbin e vërtetë të çdo personi.

Në të njëjtën kohë, ai përjeton një betejë të brendshme midis së mirës dhe së keqes dhe vazhdimisht e përpin atë.

Në shikim të parë, paradoksalisht, Akrepi di të kapë llojin e bashkëbiseduesit që është përpara, por nuk mund ta kuptojë veten.

Ai menjëherë zbulon qëllimet e këqija të të tjerëve dhe, nëse dikush përpiqet ta befasojë atë negativisht, ai nuk kursen asnjë sharje dhe fjalë të ashpra.

Shigjetari

Shigjetari lind me një intuitë të shënuar, por kjo dhuratë zvogëlohet. Por sapo kjo shenjë të kthehet në elementin e saj, ai fiton aftësi të vërtetë telepatike.

Shigjetari mund të realizojë ose jo materializimin e mendimeve të tij më të pashpjegueshme dhe spontane, dhe ai habitet kur ndodh.

Ndonjëherë, ai as nuk duhet të flasë për t’u kuptuar nga bashkëbiseduesi i tij. Ata të lindur nën këtë shenjë mund të transmetojnë mendime dhe dëshira në largësi vetëm përmes syve dhe shprehjeve të fytyrës.

Peshqit

Me ndihmën e intuitës së tyre të zjarrtë, Peshqit lexojnë në mendjen dhe zemrën e të tjerëve. Kjo dhuratë punon veçanërisht në prani të miqve dhe familjes.

Kjo shenjë mund të duket pak e largët nga realiteti, por e bën këtë për të vëzhguar me kujdes rrethinën e saj. Kur flasim me Peshqit, marrim përshtypjen se ata lexojnë brenda nesh – dhe kjo është e drejtë. Ata kapin emocione, i kuptojnë problemet sikur të ishin vetë. Por për ta, sesa për një dhuratë, është një mallkim.