fbpx

Shtetet që u kualifikuan në finalen e Eurovisionit

Dhjetë është numri i shteteve që arritën të shkojnë në finale, të cilat rezultuan si më të votuarat nga juria dhe publiku.

Më poshtë gjeni emrat e 10 shteteve që kalojnë në natën finale të ‘Eurovison 2019’:

1. Greqia – Katerine Duska me “Better Love”

2. Bjellorusia – ZENA me “Like It”

3. Serbia – Nevene Bozovic me Kruna”

4. Qiproja – Tamta me “Replay”

5. Estonia – Victor Crone me “Storm”

6. Republika Çeke – Lake Malawi me “Friend Of A Friend”

7. Australia – Kate Miller-Heidke me “Zero Gravity”

8. Islanda- Hatari “Hatrið mun sigra”

9. San Marino – Serhat, “Say Na Na Na”

10. Sllovenia – Zala Kralj & Gasper Santl me “Sebi”

Rikujtojmë se ditën e sotme  pritet të performojë  Jonida Maliqi, duke  përfaqësuar Shqipërinë  me këngën “Ktheju Tokës”./real-news.tv