fbpx

Shteti i madh i BE-së pranë karantinës së re

Franca është pranë një izolimi të ri për shkak të pandemisë Covid-19. Situata është shumë e rëndë.

Parisi Lioni dhe Lila janë afër pragut të aktivizimit të al.armit maksimal sa i përket përhapjes së infeksionit.

Megjithatë qeveria ka konfirmuar se nuk do të ketë mbyllje të përgjithshme të universiteteve, edhe pse sipas të dhënave, një e treta e vatrave të reja të Covid-19, raportohen pikërisht nga ambiente shkollore.