Si po kontrollohen grekët në kufi, 3 të arrestuar

download-3-1.png

Policia shqiptare po bën detyrën në kufi për të ndaluar ekstremistët dhe antishqiptarët grekë të hyjnë në territorin shqiptar.

3 persona janë ndaluar në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës për shkak se ka pasur indicie se këta persona mund të nxisin urrejtjen mes dy kombeve. Personave të ndaluar u janë gjetur kapuça dhe flamuj të voriepirit.

Ndërkohë që ka shkuar në total 13 numri i personave që nuk janë lejuar të hyjnë në vendin tonë.

scroll to top