Sipas një studimi ne mund të dallojmë një psikopat edhe nga kafja që pi

Në një studim të realizuar nga Universiteti i Innsbruck në Austri ka treguar se personat të cilët e pinë kafen e zezë kanë shanse të jenë psikopatë ose sadistë.

Studimi u krye me 1000 persona të rritur, të cilët pinë kafe të zezë çdo ditë dhe në test kanë rezultuar të kenë tipare të karakterit të sipërpërmendur.

Ndërsa personat që preferojnë ta pinë kafen me qumësht kanë tendenca të jenë më të sjellshëm dhe më të butë si njerëz.

Po ju si e pini kafen?

Lër një koment