Situata politike, Rama ka një njoftim të rëndësishëm

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se pas pak minutash do t’i drejtohet njerëzve me një komunikim të drejtpërdrejtë për situatën politike në vend.

“Në 18.45 do t’u drejtohem qytetarëve në një komunikim të drejtpërdrejtë. Faleminderit paraprakisht të gjithë atyre që do ta ndjekin? Kush s’do mundet dhe dëshiron ta ndjekë, do ta ketë të plotë në ERTV?”, shkruan Rama në twitter.