fbpx

” S’mund të përgjoj dot…” Enca tregon çdo gjë pas ndryshimit të Instagramit

Siç u bë e ditur rrjeti social ‘Instagram’ hoqi opsionin e ‘following activity’ pasi nuk përdorej në masë të madhe nga njerëzit.

Kompania po heq funksionin sepse nuk po përdorej aq sa duhet. “Njerëzit jo gjithmonë e dinin që veprimtaria e tyre po shfaqet. Kështu që ju keni një rast kur nuk po i shërben çështjes së përdorimit që keni ndërtuar për të, por gjithashtu po bën që njerëzit të habiten kur aktiviteti i tyre po shfaqet. Thjeshtësia ishte faktori nxitës”. – tha Vishal Shah.

Në lidhje me këtë ndryshim ka reaguar dhe këngëtarja e njohur,. Enca  e cila ka folur sinqerisht për heqjen e këtij opsioni, duke na treguar se me anë të ‘following activity” ajo ‘përgjonte’ njerëz.

“Çfarë dreqin, kanë hequr opsionin ‘following activity’, nuk përgjojmë dot asnjë tani. Ps. Kjo do të ketë qenë ideja e ndonjë mashkulli!-shkroi këngëtarja 23-vjeçare.

/real-news.tv/