fbpx

Sot protesta në orën 17:30, merren masat e para nga policia

Një tjetër protestë në kuadër të Teatrit të shembur do të mbahet sot në orën 17:30.

Ndërkohë policia është mobilizuar duke ngritur postblloqe të shumta, për kontrollin e mjeteve. Theksohet se policia është përqendruar në Shkodër dhe Elbasan.

Shkodra vijon te mbetet zone e kuqe, pas shpërthimit të virusit vdekjeprurës COVID-19, ndaj qarkullimi jashtë zonës i jep kompetencë policisë për kontrollimin e mjeteve.