Sot si ministër, Lleshi takim me strukturat e Lezhës

Ministri Sandër Lleshi është duke zhvilluar një takim me drejtuesit e Drejtorisë Vendore të Policisë Lezhë.

Mësohet se qëllimi i këtij takimi është informimi për situatën kriminale në këtë qytet si dhe për forcimin e goditjes së krimit.

Kujtojmë se Lleshi ditët që lamë pas ka mbatur takim me strukturat e policisë në Durrës, Tiranë, Shkodër dhe Elbasan.

Lër një koment