fbpx

Stafi i Urgjencës në Lezhë bën gjestin fisnik për familjet në nevojë, dhurojnë shpërblimin

Stafi i Urgjencës në Spitalin Rajonal të Lezhës ka marrë një vendim mjaft fisnik ditën e sotme. Bëhet me dije se ata do të dhurojnë shpërblimin që do të marrin nga qeveria për koronavirusin tek familjet në nevojë.

26 mjekë, infermierë apo sanitarë kanë firmosur peticionin dhe shumën që do i japë qeveria me vkm si shpërblim ata do e japin tek familjet që sot kanë më shumë nevojë.