Studentët bllokojnë Zogun e Zi, kaos në kryeqytet

Disa mijëra studentë janë shkëputur nga protesta e tyre te Ministria e Arsimit dhe kanë shkuar te rrethrrotullimi i Zogut të Zi.

Ata kanë bllokuar qarkullimin dhe kanë sjellë kaos të trafikut.

Pjesa tjetër e studentëve vazhdon të qëndrojë përballë Ministrisë së Arsimit.

Lër një koment