Superoperacion/ Kapet 60 kg drogë çokollatë, ka të arrestuar

Një operacion i gjerë policor i shtrirë në disa qytete është duke është u zhvilluar mbrëmjen e kësaj të premte nga Policia e Shtetit.

Janë arrestuar 6 persona në flagrance si dhe është kapur një sasi e madhe, lendë narkotike e llojit çokollate, prej 60 kg.

Të arrestuarit nga operacioni antidrogë janë Pajtim Aga, Sh.M, E.R. dhe D.M. Operacioni është në vijim dhe i shtrirë në disa qytete, si Tiranë, Dibër, Fier e Durrës.