fbpx

Supervila e sportistit më të pasur në botë, tani në shitje për 40 milion euro

Edhe pse sot nuk është e tija, por e ish-gruas, vilën e Tiger Woods në Florida janë të shumtë ata që e ëndërrojnë.

Dhe tashmë mund ta kenë për 40 milionë euro, pasi Elin Nordegren e ka nxjerrë në shitje.

2-264 3-183 4-95 4bb8eb43-2bf8-4ec3-a116-d2889f2d04aa-770x433 5-111 6-61 7-28 8-22 9-14
<
>

Kujtojmë se pasuria e Tiger Woods vlerësohet të jetë 1,5 miliardë dollarë dhe mund të jetë po ai që do ta blejë këtë vilë, gjithnjë nëse dëshiron apo edhe për inat të ish-gruas.