fbpx

Takim me ekspertët demokratë, Basha tregon hapin e radhës

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka qenë në një mbledhje sot me ekspertët demokratë të Reformës Zgjedhore.

Takimi sapo ka përfunduar dhe mësohet se demokratët kanë bërë një bilanc për punën e deritanishme të komisionit dhe mënyrën sesi do të vijojë puna e tij.