Tani ‘Memet’ do i shohim në pasarele dhe do vishemi me këto fustane

Rrjetet sociale jane pak ëe çuditshme se ndonjëherë na duken të çrregullta apo ndonjëherë na bëjnë për të qeshur, kujtojmë këtu Memet e famshme.Marka e njohur modës Couture është një nga markat më të shtrenjta dhe të rafinuara duket sikur këto dy gjera që thashë më larte nuk kane lidhje me njëra-tjetrën .

Por stilistet Viktor & Rolf në ekspozimin e koleksionit te ri teë Couture prezantohen me fustane të fryra dhe voluminoze me tyl por të stampuar Meme në fustan.Duken të bukura dhe komike në të njëtën kohë.

Për shembull kur shkon me vonesë në një Party po dëshiron qe të largohesh me herët:

 

Viktor & Rolf : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019

Kur dikush thjesht nuk po kupton:

Viktor & Rolf : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019

Kur nuk të kthen tekstin në 3.00 sekonda

Viktor & Rolf : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019

Kur shoqja juaj thotë “Është vetëm një event i vogël me veshje casual”

Viktor & Rolf : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019

Kur kaluar një javë dhe ai ende nuk ka shkruar

Viktor & Rolf : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019

Viktor & Rolf : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019

Kur një “jo” e thjeshtë nuk mjafton

FASHION-FRANCE-VIKTOR & ROLF

FASHION-FRANCE-VIKTOR & ROLF

Kur jeni të lodhur nga qeveria:

FASHION-FRANCE-VIKTOR & ROLF

Mesa duket Viktor & Rolf po bëjnë revolucion ne mode me stilimet e reja që janë masa te mëdha të fryra dhe me e bukura, stampimet e Memeve që shohim çdo dite në rrjetet sociale