Tarkan qenka i martuar me këngëtaren më të bukur në Turqi

Screenshot_22-11.jpg

Tarkan Tevetoğlu është këngëtari i njohur turk, i cili me këngët e tij theu kufinjtë kombëtarë dhe u dëgjua pothuajse në të gjithë botën.

Fansat e Tarkanit janë me mijëra edhe në popullin shqiptar, ku janë kënduar e dëgjuar për vite me radhë këngët e tij si “kiss kiss”, “dudu” etj.

Këngëtari 46 vjeçar tani është i martuar me këngëtaren e njohur, Pınar Dilek.

Ata janë martuar në vitin 2016 dhe në korrik të vitit 2018 kanë sjellur në jetën vajzën e tyre të parë, Liya.

E Pinar vazhdon të jetë një ndër femrat më të bukura të Turqisë

scroll to top