fbpx

Tatuazhet më të çuditshme të bëra nga fansat (Foto)

Screenshot_17-9.jpg

Ka shumë fansa të çmendur që bëjnë tatuazhe idhujt e tyre nëpër trup duke i qëndruar besnik , rasti i fundit ishte i këngëtares Kelsy Karter e cila bëri në faqen e saj tatuazh Harry Styles.

Por shikoni më poshtë tatuazhet me pak të pëlqyera ku fansat kanë bërë në pjesë të ndryshme të trupit, duken të çuditshme por janë të vërteta

 Kelsy Karter recently got Harry Styles' face tattooed on her cheek

 Holly Willoughby and Phillip Schofield take a selfie with a superfan who had their face tattooed on their bum

 Britney Spears fan gets tattoo of her when she shaved off her hair in 2007

Një fans ka bërë tatto fytyrën e Britney Spears kur ajo ishte pa floke, padyshim është një tatuazh i shëmtuar akush nuk do e provonte.

 Eminem has had his face superimposed on an M&M character on a fan's tattoo

Një fanatik tjetër kishte fytyrën e Eminem në  karakterin M & M të shtypur përgjithmonë në trupin e tij

 One Miley Cyrus fan has gone all out and dedicated a string of tattoos on their body of the star

Carl McCoid, zgjodhi një varg të tatuazheve të Miley Cyrus, duke përfshirë një shumëllojshmëri të portreteve në supe si dhe emrin dhe firmen e saj duke perfshirë dhe vargje të këngëve.

 A Kim Kardashian meme has been made into a body art for one fan

Një meme Kim Kardashian është bërë në një art të trupit për një fans

 A Michael Jackson fanatic had a 2D face of the late music legend etched in their skin

Një fanatik i Michael Jackson ka bërë një fytyrë 2D të legjendës së muzikës

 Freddie Mercury has been etched onto fans body

 A Home Alone fan paid tribute to Macaulay Culkin with a tattoo of Kevin McAllister from the iconic movie

 Movie buffs have had their favourite film character tattooed on them

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303