Tatuazhi më i fundit i Lady Gaga i dedikohet Bradley Cooper?

Para disa ditësh këngëtarja dhe aktorja Lady Gaga ka shpërndarë me fansat e saj foton e tatuazhit të saj më të fundit në krah.

Bëhet fjalë për një tatuazh të vogël me katër nota muzikore. Shumë persona që marrin vesh nga muzika e kanë interpretuar atë si G-A-G-A, që bën totalisht sens, sepse ky është emri i saj.

Mirëpo, një nga fansat mendon komplet ndryshe. Sipas tij, notat lexojnë “B-C-B-C”, duke iu referuar inicialeve të Bradley Cooper.

Rikujtojmë se fansat e dy personazheve publikë mendojnë se mes tyre ka një lidhje romantike e cila thuhet se ka marrë jetë gjatë xhirimeve të filmit “A Star is Born.”