fbpx

“Të lutem babi dorëzohu…”/ Zhvillime të tjera nga ngjarja në Elbasan

Prej orësh Lefter Zhidro qëndron I mbyllur në banesën e tij në Elbasan, ku kundërshton me armë zjarri forcat e shumta të policisë që kanë rrethuar banesën e tij në lagjen ’11 Nëntori’ në Elbasan.

Në skenë ka dalë edhe vajza nga gruaja e tij e tretë me të cilën është divorcuar. Vajza e tij po negocion me telefon me babain, në mënyrë që ky i fundit të hedhë armë dhe të dorëzohet.