Të martën pritet votimi për Kosovën në INTERPOL

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli ka konfirmuar se në agjendën e samitit të INTERPOL-it u konfirmua si pikë e rendit të ditës votimi i Kosovës për anëtarësimin në këtë organizatë.

“Fillim i mbarë. U konfirmua agjenda e samitit të Interpolit dhe pika ku Kosova aplikon për të qenë anëtar. Lufta kundër krimit të organizuar ndërkombëtar dhe terrorizmit është synimi ynë. Votimi do të ndodhë të martën”, ka shkruar Pacolli.

Lër një koment